Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αναβολή της έκθεσης παραδοσιακών πελοποννησιακών προϊόντων στην Αθήνα

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μόλις μία ημέρα πριν, το επιμελητήριο Ηλείας, ενημερώνει την έκτακτη αναβολής της έκθεσης στην Πλατεία Κλαυθμώνος με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Για λόγους ανωτέρας βίας αναβάλλεται η διενέργεια της "Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων - Τουρισμού & Πολιτισμού Πελοποννήσου" που ήταν προγραμματισμένη από 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2012 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τις νέες ημερομηνίες διενέργειας της Έκθεσης".

Όπως είχατε ενημερωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση του βlog, για την έκθεση:

Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και σε συνεργασία με την εταιρεία ALFA EXPO Έκθεση «Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων (Τρόφιμα – Ποτά), Τουρισμού & Πολιτισμού» στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, από 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2012.

Στην Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η οποία απευθύνεται σε 4 εκατομμύρια καταναλωτές στην Αθήνα μπορούν να συμμετάσχουν τοπικές επιχειρήσεις που παράγουν πελοποννησιακά παραδοσιακά προϊόντα.

Η έκθεση θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 50 παγόδες των 9 τ.μ. (3x3), μία για κάθε εκθέτη (βλέπε σχέδιο συνημμένα).

Το κόστος της κάθε παγόδας είναι 600€/εκθέτη πλέον Φ.Π.Α και σε κάθε περιοχή αντιστοιχούν 7 παγόδες (ήτοι 7 εκθέτες ανά περιοχή).

Σημειώνεται ότι οι εκθέτες θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους λιανικώς νόμιμα με ταμειακή μηχανή ή χειρόγραφη απόδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου