Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ανοίγει η online αγορά κρασιού στην Αμερική

Μία ενδιαφέρουσα είδηση για τους οινοπαραγωγούς που ψάχνουν σύγχρονους τρόπους προώθησης των κρασιών τους στην αμερικάνικη αγορά. Το διεθνές ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Amazon ανοίγει το δρόμο για online αγορά κρασιών με έξοδα αποστολής μόνο 9,99 δολάρια το πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει έως και 6 φιάλες.

Ας αποφασίσουμε εμείς πως θέλουμε να είναι η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη της Κορίνθου!

Κατά κάποιο τρόπο αυτοσχεδιαστικά είχαμε γιορτάσει στην πόλη της Κορίνθου τις περασμένες απόκριες, ανοίγοντας τον δρόμο για την προσφορά δωρεάν θεάματος από τις συλλογικότητες της πόλης, με τη μηδαμινή συμμετοχή του δήμου, ο οποίος είναι 'ανοιχτοχέρης' κατά κύριο λόγο σε τραπεζώματα (όπως σχολιάζει κατά καιρούς η αντιπολίτευση...).

Κάπως έτσι οι ανεξάρτητες συλλογικότητες της Κορίνθου προσπαθούν να οργανώσουν και τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με στόχο να είναι ανοιχτή και προσιτή για όλους! Απαραίτητη προϋπόθεση, η θέληση για συμμετοχή και η εθελοντική προσφορά. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου στο αίθριο της δημοτική αγοράς Κορίνθου, το οποίο φιλοξενεί εγκάρδια οποιαδήποτε δράση, αλλά η δημοτική αρχή αποφάσισε ότι δεν αξίζει να σωθεί από την κατεδάφιση! Από την ομάδα της πρωτοβουλίας αυτής στο facebook, αντιγράφω: