Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπημένες φωτογραφίες...

Σήμερα: φιλανθρωπικό παζάρι για το Ευθύμειο κέντρο στο Ξυλόκαστρο

O " MEΛΑΝΘΙΟΣ " συμμετέχει στο φιλανθρωπικό παζάρι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" (τα έσοδα υπέρ του ΕΥΘΥΜΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ) που διοργανώνει ο κ. Χρήστος Κολοκυθάς Κοινωνικός Λειτουργός, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών συλλόγων. Στο Ξυλόκαστρο την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στο ξενοδοχείο " AΠΟΛΛΩΝ "  από τις 10.00 π.μ. μέχρι 7.00 μ.μ.

Θέσεις εργασίας που τρέχουν στην Πελοπόννησο: προκήρυξη στο δήμο Κορινθίων!

Το blog αυτό, σχεδόν κάθε εβδομάδα (αν όχι συχνότερα) αναζητά στο διαδίκτυο και στα έντυπα για θέσεις εργασίας που αναφέρονται στην κορινθιακή επικράτεια, στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ή στην ευρύτερη Πελοπόννησο, ξεπερνώντας και τα όρια της Αχαϊας. Η σημερινή αναφορά λοιπόν για τον τομέα- εργασία εμπεριέχει την είδηση προκήρυξη για ΤΕ και ΥΕ στο δήμο Κορινθίων και άλλες θέσεις στην ιδιωτική αγορά εργασίας ή στο δημόσιο. 

Κορινθία

1. Στην εφημερίδα ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ αποκαλύπτεται ότι αναμένονται 42 νέες συμβάσεις στο δήμο Κορινθίων σε θέσεις οδηγών, χειριστών μηχανημάτων έργου και εργάτες. Οι συμβάσεις θα είναι 8μηνες και αναμένεται η τελική τους έγκριση από τον ΑΣΕΠ. Οι θέσεις αφορούν: