Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

13 θέσεις εργασίας στο υποκατάστημα Public της Κορίνθου

Αναμένεται να ανοίξει Public στην Κόρινθο και η εταιρεία ήδη συλλέγει βιογραφικά, για 13 διαφορετικά πόστα. Δείτε τις θέσεις στη συνέχεια και ακολουθείστε το σύνδεσμο για να υποβάλλετε βιογραφικό.

Εκδηλώσεις για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων στην Κορινθία

Στις εκατοντάδες εκδηλώσεις -περισσότερες από κάθε άλλη φορά- που διοργανώνονται φέτος στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, το Σάββατο 18 Μαΐου, ο συνδυασμός μνήμης και δημιουργικότητας προβάλλεται ως ένα στοιχείο ανανέωσης της κοινωνίας και σημαντικός παράγοντας κοινωνικής αλλαγής. Ειδικότερα, ο φετινός εορτασμός έχει θέμα την εξίσωση «Μουσεία (Μνήμη + Δημιουργικότητα)=Κοινωνική Αλλαγή», ενώ τιμώμενο Μουσείο για το 2013 είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών.

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Το πρόγραμμα της Επιδαύρου έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό. Η έκπληξη που προστέθηκε είναι η παράσταση της «Γκόλφως» του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου τον Δεκαπενταύγουστο, ως μια θεατρική γιορτή. Η Γκόλφω ήταν μία από τις κορυφαίες θεατρικές στιγμές της φετινής χρονιάς και θα ζωντανέψει για άλλη μια φορά στα ερείπια του θεάτρου στις 17 Αυγούστου. Ο Σίμος Κακάλας ετοιμάζει επίσης ένα ενδιαφέρον θεατρικό πείραμα πάνω σε σπαράγματα των τριών τραγικών ποιητών τα οποία θα αναμιχθούν με αποσπάσματα από το εξαιρετικό Σύσσημον του Νίκου Παναγιωτόπουλου (31/8).