Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Προκήρυξη για εκπαιδευτές στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης της Πελοποννήσου

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Ν.Π.Ι.Δ., εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού) στο πλαίσιο των Υποέργων 1 των
Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8, που υλοποιούνται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
Το αντικείμενο εργασίας των παραπάνω θέσεων, ενδεικτικά, είναι:
• η διδασκαλία των εκάστοτε θεματικών αντικειμένων στα τμήματα μάθησης, σε σχετικές ειδικότητες των υποψηφίων
• η συμμετοχή στις συντονιστικές και ενημερωτικές συναντήσεις
• η συμμετοχή στις διαδικασίες αξιολόγησης της Πράξης
• η ορθή τήρηση των εντύπων των τμημάτων μάθησης και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης εντύπων και εκθέσεων
Τα ειδικά και αναλυτικά καθήκοντα των εκπαιδευτών θα περιγράφονται στη σύμβαση. Οι Εκπαιδευτές θα ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και Ειδικότητα και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και Ειδικότητα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στους Δήμους της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των ενοτήτων:
  • Αργολίδος
  • Αρκαδίας
  • Κορινθίας
  • Λακωνίας
  • Μεσσηνίας
Οι Εκπαιδευτές θα ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα/ τομέα και ανά ειδικότητα και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους και ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν στην Περιφερειακή Ενότητα. Η σύμβαση των Εκπαιδευτών που θα επιλεγούν θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου - με την επιφύλαξη της εφαρμογής της παρ. 2 του άρθρου 19 του Ν. 3879/2010.
Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ διατηρεί το δικαίωμα υπογραφής και νέας σύμβασης με το ίδιο πρόσωπο, μέχρι τη λήξη του φυσικού αντικειμένου του έργου, εάν η νέα σύμβαση αφορά την εκτέλεση του ίδιου έργου και με τον περιορισμό των διατάξεων του Π.Δ.164/2004. Οι Ειδικότητες και τα Πτυχία που αντιστοιχούν σε αυτές παρατίθενται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι της παρούσας, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.

Διαβάστε λεπτομερώς την προκήρυξη ΕΔΩ.
Υποβάλετε αίτηση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου