Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

6 αστυνομικοί για τον Μπεγλίτη!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" για τη φύλαξη 48 πολιτικών εξακολουθούν να διατίθενται 92 άνδρες της αστυνομίας. Ανάμεσά τους και ο πρώην βουλευτής Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης που απασχολεί για την προσωπική του φύλαξη 6 αστυνομικούς!

Διαβάστε όλα τα πολιτικά ονόματα ΕΔΩ.

Θέση ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού στο ΚΑΠΗ Δερβενίου

ΤΟ «ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ»

Ανακοινώνει

Το πρόγραμμα του δωρεάν κοινωνικού ιατρείου του δήμου Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων δρομολόγησε την λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου, στην οδό Αδειμάντου 22, στην έδρα του ΣΤ΄ ΚΑΠΗ Κορίνθου το οποίο λειτουργεί με εθελοντές Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων προσφέροντας Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας στους συμπολίτες μας.

Το εβδομαδιαίο ωράριο λειτουργίας θα εξυπηρετεί τους συνδημότες μας κατά τις πρωινές ώρες, έχει ως εξής :

Οι οφειλές των δήμων της Κορινθίας, Νοσοκομείου και Πανεπιστημίου

Σε σχεδόν 1 δισ. (για την ακρίβεια 971 εκατ. ευρώ) ανέρχονταν το περασμένο Σεπτέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ΟΤΑ σε ιδιώτες, με τη μερίδα του λέοντος (882,6 εκατ.) να ανήκει στους δήμους και τα υπόλοιπα 88,4 εκατ. στις περιφέρειες. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Δεν απέστειλαν στοιχεία 23 δήμοι (ανάμεσα τους και ο δήμος Κορινθίων)

Ετοιμάζει κινητοποιήσεις η ΟΛΜΕ στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλεί η ΟΛΜΕ να πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, έξω από το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και στις κατά τόπους περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης. Αφορμή τα κενά εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες. Άραγε θα 'τα ακούσει' και ο Πέτρος Μισθός; Η ανακοίνωση:

Κινητοποίηση για τις συγχωνεύσεις τμημάτων και τα κενά

Με 400 επιπλέον γιατρούς επανδρώνονται τα ΚΕΠΑ

Την πρόσληψη 400 υγειονομικών στο ΙΚΑ με 12μηνη σύμβαση ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος. Οι 400 υγειονομικοί γιατροί θα είναι ειδικότητας Ψυχίατροι, Νευρολόγοι και Καρδιολόγοι.

Όσοι προσληφθούν, θα απορροφηθούν στα κατά τόπους Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) του με σκοπό να αποσυμφορηθεί η λίστα αναμονής για την επανεξέταση των δικαιούχων συντάξεων αναπηρίας, η οποία μέχρι σήμερα αριθμεί 60.000 συνταξιούχους σε αναμονή.