Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

3η γιορτή παιδικού βιβλίου στην Κόρινθο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων σας προσκαλεί στην “ 3η Γιορτή για το Παιδικό Βιβλίο” 5-7 Απριλίου με ένα τριήμερο εκδηλώσεων και δράσεων που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Η κεντρική εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης το Σάββατο 6 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο ,θα γίνει με τη συμμετοχή του Μορφωτικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αμερικής και της Αμερικάνικης Σχολής Κλασικών Σπουδών Αθήνας (παράρτημα Αρχαίας Κορίνθου) επειδή φέτος , οι ΗΠΑ είναι η χώρα που της έχει ανατεθεί από την IBBY* να φτιάξει ένα μήνυμα και μια αφίσα που διανέμονται σε όλο τον κόσμο με σκοπό να τονίσουν την αξία των βιβλίων και της ανάγνωσης και να ενθαρρύνουν την εθνική συνεργασία για την ανάπτυξη και τη διάδοση της παιδικής λογοτεχνίας. 
Στο φουαγιέ του θεάτρου θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίων από τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας. Οι ενδιαφερόμενοι των βιβλιοπωλείων μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κα Μαρία Λύρα στο τηλέφωνο: 27410 21236 ως την Πέμπτη 2.30μμ.

*ΙΒΒΥ( International Board on Books for Young People ): Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα

Δείτε το πρόγραμμα της γιορτής ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου