Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Διεθνές εργαστήρι jazz στο Κρυονέρι

Αυτό το θερινό εντατικό Διεθνές Εργαστήρι Μουσικής Τζαζ, διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική οργάνωση νέων “Φιλοξενία” για πρώτη φορά στο Κρυονέρι Κορινθίας στο διάστημα 12-18 Ιουλίου 2013.

Η κύρια ιδέα του είναι, να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους μουσικούς (χωρίς όριο ηλικίας), να βελτιώσουν τις μουσικές τους δεξιότητες στην μουσική τζαζ.
Ο απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός διεθνούς μουσικού εργαστηρίου στην Κορινθία.

Αυτή την πρώτη χρονιά, θα καλωσορίσουμε κορυφαίους μουσικούς από τις Η.Π.Α., την Τσεχία και την Ελλάδα, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι δάσκαλοι και δέχτηκαν πρόθυμα να μοιραστούν την εμπειρία και την γνώση τους μαζί μας.


Οι πρεσβείες της Τσεχικής Δημοκρατίας και των Η.Π.Α. στην Ελλάδα υποστηρίζουν το εργαστήρι αυτό.

Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της “Πολιτιστικής Εβδομάδας 2013” του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Κρυονερίου.

Το εργαστήρι είναι ανοικτό σε μουσικούς από όλον τον κόσμο και για όλα τα επίπεδα. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες, θα βελτιώσουν τις δεξιότητες τους σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς και στην μουσική θεωρία τζαζ. Επίσης μπορούν να παίζουν κάθε βράδυ σε “jam sessions”.

Η εβδομάδα θα περιλαμβάνει μια συναυλία των μουσικών δασκάλων όπου θα απολαύσουμε την δεξιοτεχνία τους, καθώς και μια συναυλία στη λήξη του εργαστηρίου με όλους του συμμετέχοντες.

Πιστοποιητικα συμμετοχής, υπογεγραμμένα από τους δασκάλους, θα χορηγηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν κανονικά το εργαστήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα, στον ιστοχώρο www.filox.org, λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου