Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Υπέροχες μαθητικές δημιουργίες στο διαγωνισμό της Google για το Ελληνικό doodle

Στην αρχική σελίδα της google, σήμερα φιλοξενείται το doodle που είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα, το οποίο επιλέχθηκε μέσα από διαδικασία μαθητικού διαγωνισμού, με τελικό νικητή τον Αστέριο Ρέυνικ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Αρκετές οι σχολικές συμμετοχές με εντυπωσιακές δημιουργίες στην πλειονότητά τους. Μερικές συμμετοχές είχαν και πελοποννησιακή καταγωγή, όχι όμως Κορινθιακή....


Το Doodle 4 Google ήταν ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που είχε ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν η «Η Ελλάδα μου» και το επιλεγμένο σημερινό doodle είχε τίτλο «Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα»

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26 Φεβρουάριου 2013 και η υποβολή των doodles έληξε στις 29 Μαρτίου 2013. Μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες των μαθητών που συμμετείχαν ΕΔΩ. Ακολούθως συγκέντρωσα, τις συμμετοχές των μικρών μαθητών από σχολεία της Πελοποννήσου:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΕΛΑ, 2/θέσιο Πειραματικό Σχολείο Πατρών
ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ, Δημοτικό σχολείο Δήμαινας (Αργολίδας)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ, 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Καράτουλα Ν. Ηλείας
ΕΛΕΑΝΝΑ ΧΩΡΑΙΤΗ-ΣΙΔΕΡΗ, Γυμνάσιο Βραχναίικων Πάτρας

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟ\ΥΛΟΣ, 6/θέσιο Δημοτικό Καράτουλα Ν. Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου