Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η Δημοτική βιβλιοθήκη Κορίνθου οργανώνει προγράμματα για μαθητές δημοτικού

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, κάθε Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη προσκαλεί τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους να ακολουθήσουν τους ήρωες των βιβλίων της σε διαδρομές φανταστικές, αστείες και τρυφερές .

Η Μαίρη Πινέζα, ο μικρός κάστορας , η ηχώ , μια …βαλίτσα , οι ιστορίες της παρέας και άλλα αστεία και ευφάνταστα περιμένουν να διασκεδάσουν και να …ταξιδέψουν τους μικρούς επισκέπτες και τους συνοδούς τους.

Όλες οι θέσεις εργασίας που τρέχουν στην Πελοπόννησο την εβδομάδα αυτή

'Πλούσια' για την υπάρχουσα κατάσταση τα εργασιακά ένθετα των εφημερίδων την εβδομάδα αυτή, καθώς προκηρύσσονται νέες θέσεις εργασίας τόσο σε δήμους, στο ευρύτερο δημόσιο, σε εφορείες που υπάγονται στο Υπουργείο Πολιτισμού και μέσω ΟΑΕΔ. Αναμένονται μάλιστα και 400 προσλήψεις σε διάφορα καταστήματα του ΙΚΑ. Δεν ψάχνουμε όμως τον δημόσιο τομέα στο blog αυτό, αλλά ξεψαχνίζουμε και τις ιστοσελίδες που παρέχουν ενημέρωση για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Αν και οι περισσότερες είναι θέσεις προώθησης, τουλάχιστον είναι σε αναγνωρισμένες εταιρείες όπως η AVON και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ που αναζητούν άτομα στην Κορινθία και την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Που επικεντρώνουμε την προσοχή μας, αν είμαστε Πελοποννήσιοι και άνεργοι: