Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση για ανεξάρτητους εκτιμητές στο πρόγραμμα JESSICA

Πρόσκληση για την επιλογή ανεξάρτητων εκτιμητών στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας JESSICA στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, η πρόσκληση για την επιλογή ανεξάρτητων εκτιμητών στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας JESSICA στην Ελλάδα. Προθεσμία υποβολής προτάσεων μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2012.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Στηρίξτε το Χαμόγελο του Παιδιού με τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφθούν τα Χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε ολόκληρη την Ελλάδα, για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού με στόχο πολλά παιδικά Χαμόγελα!

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας έτσι τις δράσεις του οργανισμού.

Που θα βρείτε τα bazaar στην Πελοπόννησο:

Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού!

Το μεγαλύτερο «πάρσιμο» το ένιωσα στο «δόσιμο». Στρατής Μυριβήλης

Ημέρα αφιερωμένη στους εθελοντές ανά τον κόσμο και τη δράση τους είναι η σημερινή. Η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη το 1985, με σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο ΟΗΕ θέλει με τον τρόπο αυτό να αποτίσει φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.

Τρεις θέσεις στην Αρχαιολογική υπηρεσία Κορίνθου για έργα στο Μούλκι

Πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού και εργατοτεχνικού για την εκτέλεση του Υποέργου «Αρχαιολογικές Έρευνες – Εργασίες» της Πράξης Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δημοτικού Διαμερίσματος Μουλκίου που έχει ενταχθεί στο Ε.Π «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι». Θα απασχοληθεί στην Τοπική Κοινότητα Μουλκίου Δήμου Σικυωνίων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για δύο (2) μήνες έκαστος με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωση του έργου:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

1 θέση:
Μηχανικός ΤΕ – Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής ή Πολιτικών Δομικών Έργων ή Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων με εξειδίκευση στην σχεδίαση αρχαιολογικών καταλοίπων

Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο στη Ζήρεια

Άνοιξε το Αθλητικό Κέντρο της Ζήρειας και όπως ανακοινώθηκε λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας (εκτός της Πέμπτης) από 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

Στην Ζήρεια μπορείτε να αποπλεύσετε τις παρακάτω δραστηριότητες